Schilderwerk


U wilt uw huis laten schilderen maar u weet nog precies niet hoe of welke kleuren;

Bij binnenschilderwerk gaat om bijvoorbeeld het schilderen van wanden, kozijnen en/of deuren in uw woonruimten. De één kiest voor een simpele onderhouds- of opknapbeurt, de ander laat een volledig decoratieve afwerking aanbrengen.

Bij buitenschilderwerk hebben we o.a. te maken met neerslag, droogte en zonneschijn. De variatie in weertypen is een aanslag voor uw schilderwerk en daarom is periodiek onderhoud van het verfwerk wel noodzakelijk. Vraag daarom advies omtrent de te gebruiken verf en de uit te voeren werkzaamheden.

Het verfwerk kan bestaan uit diverse werkzaamheden als afbranden, schuren, gronden, plamuren, reparatiewerk en aflakken. Voor het behoud van uw woning is het erg belangrijk dat deze werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Ook een keuze van een goede en kwalitatieve verf is belangrijk en kan tevens besparend werken.

Allworks kan u betreffende al uw schilderwerk met raad en daad ter zijde staan en uw wensen geheel naar uw zin verwezelijken. Neem eens kontakt met ons op zodat wij u met een goed advies kunnen helpen.

 
     

 Kontakt