Aankoop materialen  

Allworks laat u geheel vrij bij de aankoop van materialen. Wij verplichten u tot niets bij  uw klussen. Echter wij willen u wel waarschuwen voor de aankoop van minder geschikte materialen die een grote invloed kunnen hebben op de uitvoering van uw kluswerk.

Z.g. "B" kwaliteiten zijn heel vaak aantrekkelijk geprijsd maar zijn niet voor niets "B" kwaliteit. Het gaat hier om produkten die niet de  constante kwaliteit hebben van de goede produkten. We denken hier aan afwijkingen in maatvoering van tegels; scheef, ongelijke dikte. Bij laminaat b.v. niet zuiver evenwijdig wat naar voren komt bij het leggen of kwaliteit van de toplaag.
Ook kan het zijn dat het om restpartijen gaat waarbij in een later stadium het artikel niet meer verkrijgbaar is of partijen die afkomstig zijn van gebeurtenissen als waterschade of brand.

Bij verf kan het gaan om goedkope verf omdat er b.v. te weinig (duur) pigment in de verf zit en hierdoor de dekking onvoldoende is. Als hierdoor het schilderwerk twee maal gedaan moet worden, is dat vaak veel duurder dan de aankoop van kwalitatief goede verf.

Het is echt wel een zo dat bij de aankoop van materialen bij individuele bedrijven er een voordeel te halen is maar in de regel moet u er rekening bij houden dat er grote verschillen van kwaliteit kunnen bestaan welke invloed kunnen hebben op de uitvoering van de klus en derhalve invloed hebben op de prijs.

Ook hier; laat u door ons adviseren, dan weten wij zeker dat u tevreden kan zijn over de uitvoering en de kwaliteit van de klus en er nog lange tijd van kan genieten.