Sponsoring  

Allworks is sponsor van de belangrijke organistaties als Kika en Rode Kruis.

Wij vinden het erg belangrijke om via deze weg een bijdarge te kunnen leveren aan deze organisaties. Bij u kan de gedachte opkomen dat hierdoor uw klus wel eens duurder kan uitvallen maar dat is voor u persoonlijk heel minimaal en indirect draagt u dus een steentje bij.

Allworks steunt KIKA
(
Stichting Kinderen Kankervrij) omdat zij gelooft dat dit fonds zeer belangrijk is in de strijd tegen deze ziekte.

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.
Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieŽn beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

 

Allworks steunt Rode Kuis
(Rode Kruis) Allworks vindt dat het Rode Kruis een zeer belangrijke bijdrage levert aan humanitaire hulp wereldwijd en deze organisatie deze ondersteuning ruimschoots verdient.

Onze missie is het voorkomen en verzachten van menselijk lijden waar dan ook, het beschermen van levens en gezondheid en het waarborgen van respect voor de mens. Daartoe mobiliseren we de kracht van menslievendheid en solidariteit: we creŽren een ruimte waarin mensen in nood, vrijwillige hulpverleners en donoren samenkomen en invulling geven aan ons aller verantwoordelijkheid om anderen te helpen.


Verder ondersteunt Allworks een lokale sportclub, in dit geval VV Dinteloord, omdat voor de jeugd het belangrijk is om zich in de sport uit te kunnen leven.